trifan_jana_luminita

Vizualizări profil: 3263

Dată creare cont: 10/06/2012

Ultima autentificare 05/03/2015

Download CV

Download CV

Informaţii personale

 

Nume / Prenume

Trifan Jana Luminiţa

Adresa

Craiova, Dolj, Romania

Mobil

0722.542.468

E-mail

luminitatrifan@yahoo.fr

Scurtă prezentare

Născută la 23 septembrie 1969, Luminiţa Trifan este avocat, mediator, expert şi formator de mediatori, fiind unul dintre membrii fondatori ai Centrului de Mediere din Craiova şi Director al Departamentului de Formare al acestei organizaţii.

Luminița  practică cu succes avocatura din anul 1998, mai cu seamă în cauze civile şi comerciale.

Din anul 2003 a fost certificată ca şi mediator de către  formatori americani, experţi ai Washington DC, în cadrul unui proiect inițiat de Departamentul de Stat al SUA împreună cu Ministerul Justiției, Baroul Dolj și Judecătoria Craiova.

Mediator profesionist al primului centru de mediere din România, Luminiţa a început să practice cu pasiune medierea în cadrul Centrului Pilot de Mediere din Craiova, cauzele mediate fiind mai cu seamă din domeniul familiei, proprietăţii, contracte, civil, comercial, drepturi băneşti, asigurări.

Începând cu anul 2005, ea devine formator, apoi evaluator la nivel naţional şi expert, continuând să se specializeze în tehnici avansate de mediere în prezenţa experţilor americani, britanici şi australieni.

Începând cu anul 2008 co-mediază în echipă de doi mediatori, avându-l partener pe dl. Constantin Adi Gavrilă, iar din cele peste 100 de cazuri mediate având o mai mare pondere cele de familie, proprietate, comercial, asigurări, malpraxis şi contracte.

În cadrul Centrului de Mediere Luminiţa s-a implicat în programe şi proiecte europene, a participat ca speaker la multe conferinţe şi seminarii, iar ca formator a reuşit să iniţieze în mediere un număr de peste 600 de cursanţi, bucurându-se de aprecierea acestora.

Luminiţa prezintă un interes deosebit pentru medierea relaţiilor de familie, considerând că procedura medierii poate fi una salvatoare a multor relaţii de căsătorie, dar şi a relaţiilor părinţi-copii , din ce în ce mai fragile în societatea românească.

 

 

 

Domenii de specializare

Disponibilitatea pe judeţe

Limbi străine cunoscute

Pregătire profesională

Educaţie

Loc de muncă actual

Premii şi afilieri profesionale

Experienţă în formare

Coduri etice

Cursuri formare (40)

Asociaţia Centrul de Mediere Craiova este operator de date cu caracter personal având număr de înregistrare 27278/2013
Asociaţia Centrul de Mediere Craiova a fost recunoscută ca fiind de utilitate publică prin Hotarârea de Guvern nr.103/18.02.2009