padeanu_marin

Vizualizări profil: 4386

Dată creare cont: 08/06/2012

Ultima autentificare 25/09/2019

Download CV

Download CV

Informaţii personale

 

Nume / Prenume

Pădeanu Marin

Adresa

str. Soimului,nr.6 , Craiova, Dolj, Romania

Telefon fix

0251.415.025

Fax

0251.415.025

Mobil

0746.228.229

E-mail

padeanu_marin@yahoo.com

Data naşterii

25/03/1977

Vârsta

44 ani

Scurtă prezentare

În anul 1996 a absolvit Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova, profil matematică – fizică. Din anul 1997 a urmat cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti, pe care a absolvit-o în anul 2001.

Din anul 2002 este avocat în cadrul Baroului Dolj şi începând cu luna martie 2003 a luat cunoştinţă cu profesia de mediator prin organizarea la Baroul Dolj a unui seminar în colaborare cu Centrul Cultural al Ambasadei SUA. În mai 2003 absolvă un curs de formare a mediatorilor profesionişti organizat la Gura Văii, jud. Mehedinţi, în colaborare cu Ministerul Justiţiei, Ambadasa SUA şi Baroul Dolj. În acelaşi an devine membru fondator al Centrului de Mediere Craiova.

Marin a participat şi a absolvit în perioada 2004-2014 şi alte cursuri având ca obiect rezolvarea alternativă a conflictelor. Printre trainerii cu care s-a format în perioada menționata se numară: Kathleen Patterson, Fred Souk, Linda Lazarus, David Michael, Scott Adams, Harlow Case, Melissa Rhea, William Marsh, Bernadine Van Gramberg, Julian Teicher, Alan E.Gross.

Din toamna anului 2003 şi-a început activitatea ca mediator voluntar în cadrul Centrului Pilot de Mediere Craiova înfiinţat prin ordin al Ministrului Justiţiei pe lângă Judecătoria Craiova şi Tribunalul Dolj şi finanţat de Ambasada Statelor Unite ale Americii. În prezent este asociat în cadrul Societăţii Civile de Mediatori „Oana şi Marin Pădeanu“. Domnul Pădeanu a mediat numeroase cauze din domeniul dreptului civil, penal, comercial, familiei, litigii de muncă.

Ca avocat îşi desfăşoară activitatea în cadrul Societăţii Civile Profesionale de Avocaţi „Pădeanu și Asociații“ acordând asistenţă juridică în domeniul dreptului penal şi financiar-bancar.

În anul 2014 a coordonat Comisia Consultativă a Corpului Profesional al Mediatorilor din România, activitate care a avut ca finalitate elaborarea unui proiect de modificare și corelare a dispozițiilor Legii nr.192 / 2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator. 

În perioada 2015-2019, a deținut pentru un mandat funcția de membru în Consiliul de Mediere.

Începând cu luna iunie 2018 coordonează în calitate de manager activitățile proiectului intitulat “Medierea-politică publică eficientă în dialogul civic”, proiect cofinanțat de Uniunea Europeană, care are ca finalitate elaborarea unui document de politică publică în domeniul medierii.

În prezent, Marin Pădeanu deține funcția de Director Executiv în cadrul Centrului de Mediere Craiova şi Preşedinte al Asociației Centrul de Mediere și Arbitraj Propact.

Domenii de specializare

Disponibilitatea pe judeţe

Limbi străine cunoscute

Pregătire profesională

Educaţie

Loc de muncă actual

Asigurare profesională

Publicaţii

Premii şi afilieri profesionale

Experienţă în formare

Coduri etice

Experienţă ca mediator

Cursuri formare (8)

Stil de mediere

Cazuri reprezentative de mediere

Onorarii mediere

Opiniile clienţilor mediaţi

Referinţe mediere

Asociaţia Centrul de Mediere Craiova este operator de date cu caracter personal având număr de înregistrare 27278/2013
Asociaţia Centrul de Mediere Craiova a fost recunoscută ca fiind de utilitate publică prin Hotarârea de Guvern nr.103/18.02.2009