09

Apr, 2014

Constantin Adi Gavrilă a fost onorat de revista ACQUISITION International cu premiul „Mediatorul anului din România”

Mediatorul și directorul General al Centrului de Mediere Craiova, Constantin Adi Gavrilă, a fost onorat de revista ACQUISITION International cu premiul Mediatorul anului din România în anul 2014.

 

Marea Britanie – 8 aprilie 2014 – Revista Acquisition International anunță câștigătorii Premiilor din 2014 pentru Rezolvarea Disputelor (Dispute Resolution Awards).

 

Aceste premii globale recunosc realizările remarcabile ale persoanelor și companiilor din domeniul rezolvării disputelor, și foarte important, sunt nominalizați de clienții lor, partenerii lor profesionali și colegii lor. Premiile AI identifică și onorează succesul, inovația și etica din comunitățile internaționale.

 

AI se mândrește cu validitatea premiilor și câștigătorilor. Premiile sunt date doar pe merit și sunt prezentate pentru a-i recomanda pe cei mai meritoși pentru ingenuitate și muncă multă în ultimele 12 luni.

 

După anunț, Jane Peter de la AQUISITION International a spus: ”Companiile și persoanele recunoscute prin premiile din acest an pot fi cu adevărat mândre de eforturile lor uimitoare din ultimele 12 luni.

Rezolvarea disputelor este unul din cele mai competitive și progresive zone din întreaga lume a afacerilor iar pentru aceste persoane și companii, pentru a ajunge la aceste nivele de servicii pentru clienți și inovație și a obține rezultatele pe care le-au obținut, este cel puțin remarcabil”.

 

Premiile din acest an recunosc peste 500 câștigători din mai mult de 60 de țări. Pentru a afla mai multe despre câștigători și pentru a obține perspective din domeniile de practică ale ”celor mai buni din cei mai buni”, vă rugăm să vizitați site-ul AI (www.acquisition–intl.com) de unde puteți accesa suplimentul cu câștigătorii.

 

Puteți găsi suplimentul și aici: http://viewer.zmags.com/publication/85f983b8.

Comunicatul de presă oficial poate fi găsit la următorul link: http://www.acquisition-intl.com/images/stories/ai-awards/New_Awards_Page/Dispute_Resolution/2014_Dispute_Resoltion_Awards_Press_Release.pdf

 


2135 vizualizări.
Dă mai departe
  • Del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Yahoo Messenger
  • Yahoo My Web
  • Favorite


Asociaţia Centrul de Mediere Craiova este operator de date cu caracter personal având număr de înregistrare 27278/2013
Asociaţia Centrul de Mediere Craiova a fost recunoscută ca fiind de utilitate publică prin Hotarârea de Guvern nr.103/18.02.2009