Mar, 2015

COMUNICAT ASOCIAȚIA CENTRUL DE MEDIERE CRAIOVA

COMUNICAT

referitor la candidații Asociației Centrul de Mediere Craiova

în procesul de alegere a membrilor Consiliului de mediere

3 martie 2015

Doi dintre membrii fondatori ai Asociației Centrul de Mediere Craiova, domnii Pădeanu Marin și Matei Bogdan, candidează în procesul de alegere a membrilor Consiliului de mediere care este organizat în această lună. Activitatea intensă și experiența semnificativă acumulată în ultimii 12 ani de Marin și Bogdan în domeniul medierii, le-au conferit cunoștințele și competențele necesare îndeplinirii cu profesionalism a obligațiilor legale specifice calității de membru al Consiliului de mediere.

În calitatea lor de membri fondatori ai Asociației Centrul de Mediere Craiova, Marin Pădeanu și Bogdan Matei au participat activ la activitățile care au contribuit la apariția și dezvoltarea profesiei de mediator în România.

De asemenea, în cei 13 ani de activitate Centrul de Mediere Craiova a rămas fidel acelorași principii obiective care au stat la baza înființării sale:  promovarea medierii ca modalitate alternativă de soluționare a disputelor, furnizarea  serviciului de mediere la un standard înalt de calitate, colaborarea cu instituțiile publice și private interesate în mod direct de implementarea medierii și furnizarea unui model permanent de bune practici pentru o organizație activă în domeniul medierii.

Consiliile de mediere precedente și-au încheiat activitatea fără a putea beneficia de expertiza directă a membrilor Asociației Centrul de Mediere Craiova. Apreciem că acum, mai mult decât oricând, expertiza acumulată de noi în cei 13 ani de activitate este utilă și necesară Consiliului de mediere, Asociația Centrul de Mediere Craiova exprimându-și disponibilitatea de a-și aduce contribuția la redresarea profesiei de mediator, greu încercate de experimente prea riscante și prea puțin dezbătute în interiorul profesiei.

Având în vedere perioada extrem de dificilă pe care o traversează profesia de mediator, Centrul de Mediere Craiova recomandă colegilor  mediatori să își exercite dreptul de a vota, conferind în acest fel echilibru procesului electoral și reprezentativitate membrilor aleși ai Consiliului de mediere.

Președinte,                                                                                        Director General,

Mihail Neagoe                                                                                   Constantin-Adi Gavrilă

Vezi aici Comunicatul Asociatei Centrul de Mediere Craiova

709 vizualizări.