06

Feb, 2012

ACR INTERNAŢIONAL OUSTANDING LEADERSHIP AWARD

PREMIUL PENTRU LEADERSHIP REMARCABIL (ACR INTERNATIONAL OUSTANDING LEADERSHIP AWARD)

Onorând activitatea exceptională de promovare a soluţionării conflictelor în proiectele de dezvoltare din întreaga lume, premiul este menit să celebreze activitatea de conducere a persoanelor şi organizaţiilor care contribuie la realizarea soluţiilor paşnice în comunităţilor lor şi dincolo de acestea.


Comitetul pentru Dezvoltare Internaţională primeşte nominalizarea dumneavoastră pentru o persoană sau un grup de persoane/organizaţie care merită să fie apreciate şi recunoscute. Vă rugăm să transmiteţi prin e-mail nominalizările dumneavoastră către Comitetul de Selectie IDC (International Development Committee) la adresa idc.nominations@gmail.com până la 15 Martie 2012. Vă rugăm să transmiteţi răspunsuri scurte la întrebările de mai jos*.


1) Numele candidatului (persoana sau grup/organizaţie)
2) Scurta descriere a candidatului şi activităţii sale
3) Descrieti pe scurt de ce credeţi că persoanei sau grupului/organizaţiei nominalizate i se cuvine acest premiu
4) Vă rugăm să includeţi orice legături (linkuri) către site-uri web, publicaţii, materiale video sau referinte care ne-ar putea ajuta să cunoaştem mai bine candidatul.

5) Dacă va fi selectat, candidatul ar fi disponibil să participe şi să vorbească la Ziua Internaţională în data de 12 Septembrie 2012 din cadrul Conferintei anuale a ACR din New Orleans, Louisiana, S.U.A.?


*În acest an, Secţiunea Internatională (International Section) lucrează în parteneriat cu Secţiunea de Mediu şi Politici Publice (Environment and Public Policy (EPP) ) pentru organizarea şi desfăşurarea Zilei Internaţionale (International Day) din cadrul conferinăţei. Astfel, în plus faţă de toate celelalte nominalizări, le încurajăm în mod special pe acelea pentru persoane sau organizaţii care desfăşoară activităţi în domeniul mediului şi politicilor publice.


1797 vizualizări.
Dă mai departe
  • Del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Yahoo Messenger
  • Yahoo My Web
  • Favorite


Asociaţia Centrul de Mediere Craiova este operator de date cu caracter personal având număr de înregistrare 27278/2013
Asociaţia Centrul de Mediere Craiova a fost recunoscută ca fiind de utilitate publică prin Hotarârea de Guvern nr.103/18.02.2009